Biologiset tuotteet tulevaisuudessa ja innovaatio

Biologiset tuotteet tulevaisuudessa ja innovaatio

Biologisten tuotteiden markkinoiden odotetaan kaksinkertaistuvan seuraavan viiden vuoden aikana. Syngenta Biologicals on mukana kasvavan teollisuudenalan kehityksessä ja sitä muovaamassa. Tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä Syngenta on alalla maailmanlaajuinen edelläkävijä. Lisäksi tavoitteena on tulla uusien kasvi- ja maaperätekniikoiden globaaliksi edelläkävijäksi, joka auttaa viljelijöitä ylläpitämään sekä lisäämään tuottavuutta ja siten varmistaa kestävämpi tulevaisuus meille kaikille ja luonnolle.

Vuonna 2020 Syngenta Crop Protection investoi biologisten tuotteiden markkinaan ostamalla alansa johtavan yrityksen Valagro. 40 vuoden tuotekehityksellään ja kokemuksellaan Valagro tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman biologisia valmisteita. Valagro - johtava biostimulanteissa - jatkaa markkinoilla toimintaansa itsenäisenä tuotemerkkinä, mutta hyödyntää Syngentan kanssa yhteisiä resursseja ja osaamista innovaatioiden ja kasvun vauhdittamiseksi.

Teemme yhteistyötä alan parhaiden toimijoiden kanssa ja etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia uuden tekniikan käyttöön avoin innovaatio -periaatteella. Kumppanuus Syngentan kanssa tarjoaa kumppaneille uusia kaupallisia mahdollisuuksia päästä globaaleille markkinoille.