Avoxa – Hukkakauran ja juolavehnän tehotorjuntaan

Kasvinsuojelu
Avoxa

Syngenta tuo Suomessa 2020 kasvukaudelle uutuustuoteen rikkakasvientorjuntaan. Avoxa – Innovatiivinen, voimakas ja täydellinen ratkaisu hukkakauran ja juolavehnän tehotorjuntaan.

Avoxa on syys- ja kevätvehnän, rukiin ja ruisvehnän viljelijöiden ensisijainen valinta hukkakauran ja juolavehnän torjuntaan Lisäksi se on erinoimainen muita heinämäisiä rikkakasveja vastaan ja torjuu myös useita eri levelehtisiä rikkakasveja. 

Voimakas

Kahden eri tavalla vaikuttavan tehoaineen yhdistelmän ansiosta Avoxa on erittäin tehokas vaihtoehto hukkakauran ja juolavehnän, sekä useiden muiden rikkakasvien  torjuntaan kevät- ja syysvehnä-, ruis- sekä ruisvehnäviljelyksiltä.

Helppo

Avoxa on helppokäyttöinen, koska siinä kaksi eri tehoaineitta on valmiiksi samassa purkissa. Se ei myöskään tarvitse erikseen lisättäviä kiinnitteitä tai suoja-aineita seokseen, vaan myös ne ovat kätevästi mukana samassa purkissa

Luotettava

Toimii myös alhaisissa lämpötiloissa ja eri ilman- ja maan kosteusoloissa. Nopea imeytyminen rikkakasveihin takaa että Avoxa on sateenkestävä alle tunnin kuluttua ruiskutuksesta.