Tietoja Covid-19:stä | Syngenta

You are here

Share page with AddThis

Tietoja Covid-19:stä

Syngenta
16.03.2020

Syngenta Nordic suhtautuu COVID-19 (Corona-virus) -tilanteeseen erittäin vakavasti ja tuemme viranomaisten ohjeita ja toimenpiteitä.

Ensinnäkin meidän on pidettävä huolta toisistamme ja varmistettava yrityksen toiminta, mutta meidän on myös kannettava vastuumme huolehtia niistä kansalaisista, jotka kärsivät vakavasti mahdollisesta tartunnasta ja joiden tarvitsemaa terveydenhuoltojärjestelmää ei ylikuormitettaisi.

Samanaikaisesti maatalousyrityksenä meillä on velvollisuus varmistaa, että kaikki asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotantopanokset, jotta maataloustuotanto jatkuisi. Siksi ryhdymme toimenpiteisiin, jotka auttavat minimoimaan tartunnan leviämisriskiä ja varmistavat samalla toiminnan.

Toivomme että tuette meitä tässä.

Toimenpiteet ovat:

  • Keskeytämme väliaikaisesti kaikki asiakasvierailut. Kaikki työntekijämme - mukaan lukien konsulentit - ovat edelleen töissä. Vaikka he eivät tee asiakaskäyntejä, heihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. He ovat edelleen käytettävissänne.
  • Riskien minimoimiseksi emme ota vierailuja toimitiloihimme ilman, että asiasta sovitaan ennakkoon esim. puhelimitse. Kaikki työntekijämme työskentelevät kotoa.

Korostamme erityisesti, että hallitsemme toimintaamme ja kaikki toimii normaalisti. Odotamme yllä olevien toimenpiteiden varmistavan, että toiminta voi jatkua.

Kuten aina, olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin postitse tai puhelimitse.