Ura

Ura Syngenta

Syngenta kuuluu alansa maailman johtaviin yrityksiin. Sillä on yli 90 maassa 28 000 työntekijää, joilla on yksi tavoite: kasvumahdollisuuksien lisääminen.

Olemme keskittyneet muutamiin maapallon vaikeimmista ongelmista, kuten kasvavasta väkiluvusta aiheutuvaan ruoan kysynnän lisääntymiseen.

Jos haluat työskennellä yrityksessä, jossa saat itsenäisesti tutkia ja toteuttaa uusia ideoita ja joka tarjoaa hyvää tiimihenkeä ja eri liiketoiminta-alueiden välistä yhteistyötä suosivan ympäristön, menestyt Syngentassa.

Jos todella pidät työstäsi, ihastut taatusti meidän työhömme ja keskityt tulosten saavuttamiseen. Ymmärrämme myös, että haluat näyttää omat kykysi. Paras paikka toteuttaa itseään on maailman johtava yritys, joka toimii dynaamisesti kehittyvällä sektorilla.

Etsimme ihmisiä, jotka ovat motivoituneita työskentelemään Syngentassa. Palkitsemme työntekijöiden panoksen tarjoamalla houkuttelevat olosuhteet, erinomaiset kehittymismahdollisuudet ja innostavan työympäristön.

Syngenta Nordics A/S

Liiketoiminnan perustana on uusien ratkaisujen kehittäminen maanviljelyyn sekä ammattimainen puutarhatalous ja hedelmänviljely. Monenlaisiin työtehtäviin kuuluu muun muassa tuotteisiin liittyvä neuvonta ja koulutus sekä koetoiminta, jotka usein toteutetaan läheisessä yhteistyössä paikallisten kumppaneiden kanssa.

Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, josta markkinointi-, kehitys- ja rekisteröintiosasto palvelee Ruotsia ja Tanskaa suoraan, Norjaa ja Suomea välillisesti.

Suomessa on kaksi alueellista työntekijää, jotka vastaavat mm. neuvonnasta. Pohjoismaissa on noin 30 työntekijää, joista noin 20 Kööpenhaminassa.

Kansainvälinen ura Syngentassa

Jos olet kiinnostunut kansainvälisestä työskentelystä ja urasta Syngentassa, katso kohta careers.