Vibrance takaa vahvat juuret ja oraat syysvehnälle

Kasvinsuojelu
Vibrance

Tilan oman siemenen peittaus kannattaa myös syysvehnällä. Hyvä alkukasvu, vahva orastuminen ja voimakkaat juuret parantavat syysvehnän talvenkestoa. Esim. Vibrance Star -peittausaineen juuristoa vahvistava vaikutus tukee erinomaisesti syysvehnän kasvua ja vahva juuristo suojaa paremmin stressavilta olosuhteilta. Suurempi juuristo myös ankkuroi syysvehnän tukevasti maahan.

Kolmen eri tavalla vaikuttavan peittausaineen seoksena Vibrance Star torjuu laaja-alaisesti eri siemen- ja maalevintäiset kasvitaudit. Maalevintäisiin kasvitauteihin kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota, jos esikasvina on vilja ja kasvijätettä jää muokkauksen jälkeen. Vibrance Star luo juuriston ympärille suojan ja antaa juurien sekä oraiden kehittyä ilman kasvitautien aiheuttamia häiriöitä.

Syysvehnän lisäksi Vibrance Star sopii myös rukiille. Nykyisin iso osa ruislajikkeista on hybridejä, joilla käytetään aina sertifioitua siementä. Mutta myös populaatiolajikkeita on runsaasti käytössä, niiden kohdalla tilan oman siemenen käyttö on mahdollista ja peittaukseen kannattaa silloin valita ehdottomasti Vibrance Star.